08 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Aleargă pentru Daniel: Eveniment sportiv caritabil în zi de sărbătoare la Tecuci
Aleargă pentru Daniel: Eveniment sportiv caritabil în zi de sărbătoare la Tecuci

Joi, pe 1 septembrie 2022, atunci când Tecuciul împlinește 587 de ani de atestare documentară, TNL Tecuci invită tinerii la un eveniment sportiv și caritabil pentru Daniel, un tânăr de 14 ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, care are nevoie de cât mai multe ore de recuperare.
"Prin intermediul sportului tinerii socializează și își dezvoltă capacitățile fizice și morale. Astfel, am decis ca pe 1 Septembrie 2022, atunci când Tecuciul împlinește 587 de ani de atestare documentară, să invităm tinerii la un eveniment sportiv și caritabil.
Daniel este un tânăr de 14 ani, imobilizat într-un scaun cu rotile, care are nevoie de cât mai multe ore de recuperare. Toate aceste recuperări sunt foarte costisitoare și greu de acoperit de către părinți. Suma de bani strânsă din donații va merge în întregime către Daniel.
Traseul cross-ului va fi organizat în incinta parcului Regina Elisabeta din Tecuci. Lungimea traseului este de 3 km, iar acesta va fi marcat cu indicații clare. Înscrierea la acest eveniment se face pe baza unei donații (nu există o sumă fixă). Organizatorul va pune la dispoziția participanților tricouri și apă pentru hidratare.
Pentru a putea ști cu aproximație pentru ce număr de persoane trebuie să fim pregătiți, te invităm să te înscrii la link-ul de mai jos: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfAC0P5YdxyM1BWXw5z7IsLHHfwb29X_2hj5-QasfOM9yReMg/viewform?fbclid=IwAR1blzd825FE7ZhOR7Ti1cy3mMwPl-YA20MrR8ByA0z8AcPKrpiMYHt1zkw
Deși suntem o organizație politică, nu dorim să politizăm evenimentul ci doar să îndemnăm tinerii spre sport și compasiune față de semeni. Organizația politică a fost singurul instrument prin care am putut demara și sprijini acest proiect, deoarece nu avem alte asociații", potrivit TNL Tecuci.

Articole înrudite