Arsenal de arme găsit la un brăilean din Gemenele Recomandat

Joi, 07 Aprilie 2022 16:53
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această dimineaţă, 7 aprilie, poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Priculoase, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila, au efectuat percheziţii la două imobile, folosite de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Gemenele, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite o armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, trei pistoale neletale,din categoria celor supuse autorizării, un pistol neletal, de semnalizare, o arbaletă, două cartuşe letale de vânătoare cu capsă nepercutată, 200 de bucăţi de alice metalice şi 5 articole pirotehnice din categoria FS3.
Totodată, au fost descoperite şi alte bunuri, precum un ceas de mână, o lunetă, patru telefoane mobile, două dipozitive cu electroşoc, o bâtă tip baseball, un cuţit confecţionat artizanal, o sabie, trei tocuri de pistol şi un port încărcător.
Toate bunurile găsite au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi a efectuării expertizei, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu