Brăila: Botez spart de poliţişti Recomandat

Vineri, 15 Ianuarie 2021 15:41
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii brăileni s-au sesizat din oficiu, la data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 18:00, cu privire la faptul că la un restaurant de pe raza judeţului Brăila avea loc un eveniment privat la care participau mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Brăila, a organizat petrecerea de botez a copilului la care participau aproximativ 25 de persoane.

În acest context, atât tânărul în cauză, cât şi administratorul restaurantului au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, au fost luate măsuri de intrare în legalitate, desfăşurarea evenimentului fiind întreruptă.

„În continuare este interzisă organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive, aniversări etc.), atât în spaţiile deschise, cât şi în spaţiile închise! Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea virusului SARS-COV-2!“, atrage atenţia IPJ Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu