Brăilean fără permis de conducere depistat conducând un moped neîmatriculat Recomandat

Luni, 05 Aprilie 2021 13:02
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat care a fost depistat în trafic conducând un moped neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere.

În data de 03 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră  Brăila - I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Stăncuţa, un bărbat din judeţul Brăila, în vârstă de 43 de ani, aflat pe un moped.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mopedul nu figurează ca fiind înmatriculat sau înregistrat, iar bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, informează I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu