03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea

Asociatia Grup de Actiune Locala „Lunca Joasa a Siretului” va primi proiecte pentru Masura 313-322 “Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de baza pentru economia si populaţia rurala şi punerea în valoare a moştenirii rurale”
Programul National de Dezvoltare Rurala – AXA 4 LEADER – Program finanţat de Uniunea Europeana si Guvernul României
Numărul de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: 3 – 2014/M 413-322
ASOCIAŢIA GRUP DE ACŢIUNE LOCALA “LUNCA JOASA A SIRETULUI” ANUNŢĂ LANSAREA ÎN PERIOADA 25 IULIE – 25 AUGUST A CELEI DE-A TREIA SESIUNI DE DEPUNERE A PROIECTELOR PE ANUL 2014 pentru Măsura 413-322 – tipuri de beneficiari eligibili: comunele, Asociaţiile de Dezvoltare Intercomunitare (ADI) realizate între doua sau mai multe comune, ONG-uri, Aşezăminte culturale si Instituţii de cult, persoane fizice si juridice care deţin în proprietate sau administrează obiective de patrimoniu cultural sau natural de interes local si care aplica pentru protejarea patrimoniului cultural de interes local si natural din spaţiul rural.
Fondurile disponibile pentru acest apel de selecţie sunt de 148.588,00 euro, din care în cadrul MĂSURII 413-322 sunt de 148.588,00 €; Suma maxima nerambursabilă care poate fi acordata pentru finanţarea unui proiect din cadrul acestei masuri este de 200.000,00 €.
Depunerea proiectelor pentru masurile enunţate mai sus se va face la Sediul Asociaţiei GAL “Lunca Joasa a Siretului” din comuna Branistea, Str. Stefn cel Mare (reper: Primaria Branistea), în intervalul orar 9.00-16.00. Solicitantul de finanţare trebuie sa îndeplinească cerinţele de conformitate si eligibilitate menţionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent acestor masuri, disponibil pe site-ul www.galluncajoasaasiretului.ro/ www.apdrp.ro. Procedura de selecţie este afişata pe site-ul www.galluncajoasaasiretului.ro.
TERMENUL LIMITĂ DE DEPUNERE PENTRU ACEASTA SESIUNE DE CERERI DE PROIECTE ESTE: 25 AUGUST 2014, ORA 16:00.
Anunţarea rezultatelor pentru cererile de finanţare depuse în cadrul acestei sesiuni se va face după aprobarea Raportului de Selecţie Final emis de Comitetul de Selecţie. Asociaţia Grup de Acţiune Locala “Lunca Joasa a Siretului” va notifica, în scris si prin intermediul paginii de internet www. galluncajoasaasiretului.ro, beneficiarii, privind rezultatul evaluării cererilor de finanţare depuse la GAL.
Informaţii detaliate privind accesarea si derularea masurilor sunt cuprinse în „GHIDUL SOLICITANTULUI” – distribuit GRATUIT, pe site-ul GAL www.galluncajoasaasiretului.ro si www.apdrp.ro .
Ne puteţi contacta la nr. de tel. 0745.525.942, 0757026300, 0757026301, 0757026302, 0757026303, 0757485379 sau ne puteţi scrie pe adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a afla informaţii suplimentare privind accesarea fondurilor nerambursabile pentru dezvoltarea rurala prin AXA 4 LEADER.
Informaţii detaliate aferente masurilor lansate sunt disponibile la sediul Asociaţiei GAL “Lunca Joasa a Siretului” în format electronic(suport CD/DVD) sau tipărit.