19 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La 32 de ani, a violat o bătrână de 72 de ani şi a vrut să fugă din ţară
La 32 de ani, a violat o bătrână de 72 de ani şi a vrut să fugă din ţară

La data de 15 decembrie a.c., în jurul orei 08:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 72 de ani, din sat Lacu-Sărat, ar fi fost violată.
Din primele cercetări, a rezultat faptul că în noaptea de 14 spre 15 decembrie a.c., un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din sat Lacu-Sărat, ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii, unde, prin constrângere, ar fi întreţinut un raport sexual cu aceasta.
La data de 17.12.2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila, în colaborare cu Poliţia Municipiului Caransebeş l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-un mijloc de transport ce efectuează curse regulate către Germania pe raza judeţului Caraş-Severin, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.
Totodată, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
La data de 18.12.2022, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind încarcerat în C.R.A.P. Brăila.


Articole înrudite