Licitaţie pentru cadastrarea a 9 comune din judeţul Galaţi Recomandat

Marți, 04 August 2020 13:34
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a iniţiat o procedură de licitaţie deschisă pentru achiziţionarea serviciilor de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru şi carte funciară a imobilelor din 261 de unităţi administrativ-teritoriale (UAT), din 35 de judeţe.Printre acestea se numără şi 9 comune din judeţul Galaţi. Este vorba despre Bereşti-Meria, Frumuşiţa, Independenţa, Iveşti, Lieşti, Munteni, Şendreni şi Vânători.Lucrările de cadastru general sunt finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 (POR). 

ANCPI, instituţie aflată în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei (MLPDA), a publicat marţi, 4 august 2020, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), anunţul „Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară a imobilelor în 261 UAT- uri”.  Finanţarea este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional - Proiectul major privind „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”.

Procedura de achiziţie publică se desfăşoară pe loturi, fiecare comună reprezentând un lot. Suprafaţa totală estimată a comunelor aferente celor 261 de loturi este de 1.587.138 de hectare. Procedura va fi finalizată cu încheierea de contracte multianuale/lot, pentru o perioadă de 24 de luni. Valoarea totală estimată este de 299.713.704 de lei (fără TVA).

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu