14 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oancea: Moldovean găsit la frontieră cu trei certificate de înmatriculare false total ascunse în vestă
Oancea: Moldovean găsit la frontieră cu trei certificate de înmatriculare false total ascunse în vestă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie R.Moldova, asupra căruia au fost descoperite trei certificate de înmatriculare false total.
Astfel, în data de 03 decembrie 2022, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism înmatriculat în R.Moldova, un bărbat cu cetăţenie R.Moldova, în vârstă de 37 de ani.
În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea  unui control amănunţit, în urma căruia au fost descoperite în vesta persoanei, trei certificate de înmatriculare cu însemnele autorităţilor din R.Moldova, care nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice.
În legătură cu cele constatate bărbatul a declarat că a fost rugat de un prieten să ducă documentele în Bulgaria şi că nu cunoaşte faptul ca acestea sunt false.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi tăinuire, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite