Oancea: Permis de conducere fals descoperit la controlul de frontieră Recomandat

Miercuri, 09 Decembrie 2020 11:51
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean moldovean asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, care s-a dovedit a fi fals.

„În data de 08 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la volanul unui autoturism marca Dacia, înmatriculat în Republica Moldova, cetăţeanul moldovean C.V., în vârstă de 40 de ani. Deoarece colegii noştri au avut suspiciuni cu privire la faptul că bărbatul ar deţine documente false, a fost efectuat un control amănunţit, ocazie cu care a fost descoperit, în portofelul acestuia, un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Republica Moldova, având imprimată fotografia altei persoane şi un alt nume. Astfel, în urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că documentul în cauză nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că a găsit respectivul permis de conducere în maşina pe care o conduce ca angajat la o firmă de taxi şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este fals“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu