05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Peceneaga, Brăila: La volanul unui ansamblu cu remorcă neînmatriculată
Peceneaga, Brăila: La volanul unui ansamblu cu remorcă neînmatriculată

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi o remorcă ce nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare.
În data de 04 martie a.c., în jurul orei 10.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe DJ222F, în apropierea localităţii Peceneaga, un ansamblu rutier, format dintr-un tractor şi o remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani.
Având în vedere că remorca nu avea aplicate plăcuţe de înmatriculare, poliţiştii au efectuat verificări specifice în bazele de date relevante, ocazie cu care au constatat că remorca ataşată tractorului în cauză nu este înregistrată sau înmatriculată.
Poliţiştii de frontieră s-au sesizat şi efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite