17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tânăr bătut cu bestialitate de 10 bărbaţi. Agresori reţinuţi după ample percheziții (FOTO/VIDEO)
Tânăr bătut cu bestialitate de 10 bărbaţi. Agresori reţinuţi după ample percheziții (FOTO/VIDEO)

Miercuri, 11 ianuarie 2023, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, au desfăşurat percheziţii la domiciliile a 10 bărbaţi, cercetaţi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi violare de domiciliu.
În fapt, în ziua de 30.09.2022, aceştia ar fi pătruns în curtea unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Tufeşti, pe care l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu un obiect contondent în zona capului.
În urma activităţilor desfăşurate, la domiciliile unora dintre aceştia a fost găsit un pistol cu gaze, 50 de cartuşe, mai multe cuţite şi o macetă, toate bunurile fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Cei 10 bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 27 şi 57 de ani, toţi din municipiul Brăila, au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.
În urma probatoriului administrat, 3 dintre aceştia, în vârstă de 27, 46 şi 57 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.
În cursul zilei de astăzi, joi, 12 ianuarie 2023, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi cu propunere legală.
Se pare că doi din cei trei reţinuţi ar fi un interlop şi fiul său. VEZI FOTO/VIDEO mai jos!


Articole înrudite