18 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tânăr depistat la volan cu permis necorespunzător, la Brăila
Tânăr depistat la volan cu permis necorespunzător, la Brăila

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea dreptul.
"În data de 24 februarie a.c., în jurul orei 18.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe o arteră din municipiul Brăila, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un ansamblu rutier, format dintr-un autovehicul şi o remorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 28 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din România, valabil pentru categoriile AM, B1, B, dar nu şi pentru categoria BE, necesară conducerii ansamblului rutier respectiv", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv.


Articole înrudite