Tânăr gălăţean prins la volan cu permisul suspendat Recomandat

Miercuri, 12 Februarie 2020 14:49
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român depistat la volanul unui autoturism deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

„În data de 12 februarie 2020, în jurul orei 00.10, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi - I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca Skoda, condus de un gălăţean, în vârstă de 23 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că tânărul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, ca urmare a săvârşirii unei abateri la regimul circulaţiei rutiere. Totodată poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză i-a fost încredinţat tânărului de către unul dintre părinţii acestuia“, se arată într-un comunicat al I.T.P.F. Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu