05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Tufești/Brăila: Prins pe tractor fără permis
Tufești/Brăila: Prins pe tractor fără permis

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor şi două remorci, dintre care una nu avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare sau înregistrare, şi fără a deţine permis de conducere.
Astfel, în data de 29 septembrie 2022, în jurul orei 11.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi au oprit pentru control, pe DN212, în localitatea Tufeşti - judeţul Brăila, un ansamblu vehicule, format dintr-un tractor şi două remorci, condus de un bărbat în vârstă de 55 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, poliţiştii au constatat că o remorcă dintre cele două ataşate tractorului în cauză, nu este înregistrată sau înmatriculată.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate, potrivit I.T.P.F. Iaşi.


Articole înrudite