VIDEO | Înarmaţi, au jefuit un om de afaceri în plină stradă Recomandat

Luni, 15 Aprilie 2019 17:29
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un om de afaceri din Brăila a fost victima unui jaf, cel mai probabil la pont, luni dimineaţă. Maşina, parcată pe stradă, a fost victima a doi hoţi înarmaţi care au furat din autoturism 500.000 de lei. Asta s-a întâmplat la doar câteva secunde după ce omul de afaceri pusese banii în maşină şi apoi se întorsese spre firmă lăsând maşina nepăzită. Pe imaginile suprinse pe camerele de supraveghere se vede cum, înainte ca omul de afaceri să iasă cu geanta cu bani şi să o pună în maşină, o altă maşină parcase în colţul străzii. După ce victima a pus banii în maşină şi a plecat, hoţii au fugit, au spart luneta cu patul unui pistol şi au furat banii. Posibil să fi acţionat la pont. Iniţial au lovit cu patul pistolului geamurile din lateral, aşa au scăpat trei cartuşe, apoi au lovit luneta care a cedat.

16Jaf site

Şi avocatul firmei crede că doar cineva care avea informaţii din interior putea da această spargere. Pe de altă parte, nu se prea explică de ce nu a existat nimeni care să păzească suma mare de bani. "Se vede că sunt persoane care au ştiut exact unde parchează maşina, încotro se îndreaptă şi că vor fi bani. Sunt banii, încasările din cele două zile nelucrătoare, perioadă în care nu s-au putut depune în bancă. Hoţii au avut o armă, am înţeles că s-au găsit urme de cartuşe în spatele maşinii, dar nu au tras. Probabil că au lovit cu arma în geamuri şi apoi în luneta care a cedat", a spus Cristian Vasile, avocat.

Imaginile au ajuns la poliţie. "Poliţiştii au fost sesizaţi de către un brăilean cu privire la faptul că i-a fost sustrasă suma de 500.000 de lei dintr-un autoturism în timp ce acesta se afla parcat pe o stradă de pe raza municipiului", a precizat Laura Belciugan, IPJ Brăila. În acest caz poliţiştii brăileni au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt şi fac cercetări pentru a identifica şi prinde autorii jafului.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu