22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Tineri traficanţi de droguri, călcaţi de mascaţi - REGIONAL
VIDEO: Tineri traficanţi de droguri, călcaţi de mascaţi - REGIONAL

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Brăila, au efectuat, marţi, 07 iunie 2022, 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Brăila, fiind vizate 7 persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de mare risc.

WhatsApp Image 2022 06 08 at 08.48.53

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iunie 2022, în municipiul Brăila, persoanele bănuite ar fi procurat şi vândut droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv. În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 33 de grame de substanţă solidă, cu aspect de cristal, 130 de grame de rezină de cannabis, 120 de grame de cannabis, 30 de comprimate cu efect psihoactiv, 7 telefoane mobile şi 1.500 de lei. În urma probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Brăila au dispus reţinerea a 3 persoane bănuite, cu vârste de 22, 25, respectiv 29 de ani, precum şi măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru alte 2 persoane, în vârstă de 21 şi 22 de ani.

WhatsApp Image 2022 06 08 at 08.48.53 1

La acţiuni s-a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila. Suportul tehnic a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. VEZI VIDEO, mai jos! ↓


Articole înrudite