04 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Violată de tată la 15 ani. Bărbatul săltat de la muncă de poliție
Violată de tată la 15 ani. Bărbatul săltat de la muncă de poliție

În seara de 17 august a.c., la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o tânără, în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila, care a sesizat faptul că în perioada noiembrie 2021 - august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta.

Din cercetări, a rezultat faptul că, în data de 16 august a.c., în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoștințe faptul că tatăl său o atinge și o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat și a fugit de acasă.

Astfel, în urma probatoriul administrat, joi, 8 septembrie a.c., polițiști au efectuat o percheziție la o societate situată în afara minicipiului Brăila, unde a fost depistat și identificat tatăl tinerei în cauză.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

De asemenea, tot joi, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar vineri, 9 septembrie a.c., instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Brăila.

Articole înrudite

La data de 3 decembrie 2023, în jurul orei 17:05, la intersecţia dintre strada 1 Decembrie 1918 ş ...

Grav accident cu victime în judeţul Galaţi

Ole, ole, mulţumim Oţelule !

Cutremur, duminică noaptea, de 4,7 grade