28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alexandru Paul Lefter şi Alexandra Veronica Corodi, campion şi vicecampioană naţională de Karate Kyokushin
Alexandru Paul Lefter şi Alexandra Veronica Corodi, campion şi vicecampioană naţională de Karate Kyokushin

Sub egida Federaţiei Române de Karate Kyokushin şi în organizarea clubului sportiv Kanku Baia Mare, condus de Shihan Grigore Petruţ, a avut loc la Baia Mare, Campionatul Naţional de Karate Kyokushin, probele de kata şi kumite pentru copii Under 12, Cadeţi U16, Tineret U20 cât şi Cupa Memorială Sensei Ioan Pop Masters.
C.S. Sakura Kiai, secţia de Kyokushin a făcut deplasarea cu 4 sportivi, 2 fete, 2 băieţi, care au concurat la Cadeţi, respectiv la Tineret, sportivi care s-au prezentat şi de data aceasta la un nivel tehnic ridicat, dăruindu-ne momente de mândrie şi admiraţie. Bilanţul a fost: un Campion naţional, o Vicecampioană naţională, un loc 3 la proba de kumite şi un loc 3 la kata. Rezultate individuale: Alexandru Paul Lefter - Campion naţional Kumite Under 16 - 50 kg; Alexandra Veronica Corodi - Vicecampioană naţională Kumite U16 - 65 kg şi locul 3 la kata U16; Alexandra Nicoleta Lungu - locul 3 kumite U20 - 60 kg. Nu a prins podiumul, oprindu-se în sferturi după 2 meciuri în preliminarii, dar trebuie menţionat pentru dăruirea de care a dat dovadă, Iacob Marius Antonio - locul 5 kumite U20 - 55 kg.
„Începutul concursurilor de Arte marţiale se dovedeşte a fi unul competitiv pentru secţia de Kyokushin a clubului după ce luna trecută la Tg. Mureş a mai adus un titlu de campion naţional, sper să continuăm aşa pe tot parcursul anului. Ţin să-i felicit pe ei cât şi pe părinţii lor care fac mari eforturi financiare, susţinându-şi necondiţionat copiii. Încă o experienţă frumoasă trăită alături de sportivii mei. Osu!”, a concluzionat instructorul Viorel Mihai.


Articole înrudite