09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Americancele Aliyah Kilpatrick şi Carolee Dillard vor juca pentru Phoenix
Americancele Aliyah Kilpatrick şi Carolee Dillard vor juca pentru Phoenix

Conducerea clubului gălăţean Phoenix a stat, a analizat bine situaţia şi a anunţat în cursul zilei de miercuri încă două transferuri la echipa feminină, americancele: Aliyah Kilpatrich şi Carolee Dillard. Ambele jucătoare de peste Ocean vor fi la prima experienţă în Europa.
Kilpatrick, 23 ani a jucat în NCAA, campionatul nord american, la North Carolina A&T Lady Angies şi a reuşit în 32 de meciuri următoarele medii statistice: 29, 3 minute, 12 puncte, 4,9 recuperări, 3,1 pase decisive şi 2,7 intercepţii.
Dillard, 23 ani, a evoluat de-asemenea în NCAA pentru Little Rock Trojans unde a avut ca medii statistice în 26 de meciuri în care a intrat pe parchet: 12,5 minute, 2,8 puncte, 3,2 recuperări, 0,3 pase decisive, 0,5 intercepţii.
În acest moment lotul de jucătoare este următorul: Alexandra Dumitrache, Miljana Dzombeta, Mariah King, Aliyah Kilpatrick, Carolee Dillard, Alina Stan, Claudia Cristea, Maria Vreme. Reunirea echipei feminine este prevăzută în jurul datei de 1 septembrie iar primul joc oficial va fi pe 27 septembrie cu nou promovata CSU Alba Iulia, în prima fază a Cupei României.


Articole înrudite