06 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada, prima victorie de trei puncte pe teren propriu
Arcada, prima victorie de trei puncte pe teren propriu

Divizia A1 la volei masculin a programat în weekend partidele celei de-a cincea etape. Echipa gălăţeană a primit vizita sâmbătă seara celor de la Ştiinţa Explorări Baia Mare. Arcada Galaţi a reuşlit prima victorie de trei puncte pe teren propriu în acest sezon. Chiar dacă a întâlnit un adversar accesibil, gălăţenii le-au dat din nou emoţii spectatorilor, învingând cu 3-1. Primele două seturi nu au avut istoric, Arcada reuşind să se impună lejer, la 17 şi la 18. A urmat apoi o perioadă foarte bună pentru echipa osapete, care a luat un avantaj considerabil încă de la primele mingi ale setului al treilea. Arcada nu a mai reuşit să revină, iar cei de la Baia Mare şi-au adjudecat setul la 15. Sportivii antrenaţi de Nicolay Jeliazkov s-au trezit imediat şi au reuşit să păstreze la Galaţi toate cele trei puncte puse în joc. Setul al patrulea s-a terminat 25-17, iar Arcada a egalat la puncte liderul clasamentului, Steaua Bucureşti. Rezultat final: 3-1. Campionatul programează pe 1 noiembrie o etapă intermediară, echipa noastră trebuia să joace în deplasare cu U Cluj dar meciul a fost amânat pentru 11 noiembrie. Următorul joc oficial pentru Arcada va fi derbiul cu campioana ACS Volei Municipal Zalău, care se va disputa pe 5 noiembrie în sala Dunărea.

Declaraţii:
Dima Filippov - jucător Arcada Galaţi: „Cred că trebuie să fim mai concentraţi până la finalul partidei. Am jucat două seturi foarte bine, iar apoi concentrarea noastră a scăzut, am pierdut, i-am lăsat să îşi facă jocul. Şi asta nu e bine pentru noi. Trebuie să ne concentrăm la următorul meci, e unul important în campionat pentru a rămâne pe primele poziţii ale clasamentului”.
Liviu Cristudor – jucător Arcada: „Trebuia să fie 3-0, într-adevăr, dar cred că încă nu suntem sută la sută omogenizaţi. Drept dovadă în setul al treilea am suferit la preluare, nu s-a mai pus mingea joc, iar aşa cred că putem pierde cu orice echipă. Acum avem o săptămână la dispoziţie să ne pregătim pentru meciul cu Zalău, care este mai important decât acesta”.


Articole înrudite