28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cernat a irosit victoria Oţelului la Mediaş
Cernat a irosit victoria Oţelului la Mediaş

Oţelul a început bine şi partida de la Mediaş, dar Popa şi Helder nu-şi găsesc paşii în careul advers. Meciul se desfăşoară mai mult la mijlocul terenului, iar şuturile la poartă lipsesc în totalitate. Vine însă minutul 28 şi Abraham respinge greşit o centrare a gazdelor, dar Popescu salvează de pe linia porţii reluarea lui Zaharia. Gaz Metan domină această parte de meci, dar C. Petre şi Roman nu reuşesc să găsească cadrul porţii. Cernat este aproape de un gol antologic, dar mingea trimisă din lovitură liberă de la 30 de metri trece de puţin pe lângă poartă! Gazul forţează pe finalul primei reprize şi Popescu salvează de pe linia porţii după o dublă ezitare a lui Abraham şi Sissoko, iar portarul gălăţenilor salvează şutul lui Roman din careu. Partea secundă nu începe spectaculos, dar continuarea este incredibilă. În minutul 57, Grădinaru pleacă pe contraatac îi trimite lui Helder, care la rândul său îi pasează lui Cernat care driblează portarul, dar apoi ezită şi Zaharia salvează de două ori de pe linia porţii! Acelaşi Cernat profită în minutul 65 de ezitarea lui Zaharia, se strecoară în careu şi trimite incredibil peste poartă din poziţie de singur cu portarul Pleşca. Gaz Metan domină categoric finalul de meci, dar apărarea Oţelului rezistă. Grădinaru trimite şi el un sut puţin peste poartă de la 30 de metri. Florin Marin se gândeşte să facă cele 3 schimbări abia după minutul 89, de parcă echipa sa ar fi avut nevoie de un egal!? Gazul reclamă penalty în minutul 89 la contactul dintre Cucu şi Creţu. Arbitrul Paul Unimatan i-a acordat cartonaş galben pentru simulare lui Creţu şi apoi l-a eliminat pentru că jucătorul gazdelor mai avea un cartonaş de aceeaşi culoare. Gaz Metan - Otelul s-a încheiat 0-0, iar echipa gălăţeană nu mai are şanse de salvare de la retrogradare. Florin Cernat a fost de această dată demon după ce în două meciuri fusese înger! 

 

Formaţii:

Gaz Metan: Pleşca 6 - Creţu 4, Velasquez 5 (Elton 5), Muth 6, Buzean 6 - R. Zaharia 7, Tahar 6 (Bekoe 5) - Munteanu 5, Curtean 5 (C. Gheorghe ), C. Petre 6 - D. Roman 6. 

Oţelul: Abraham 6 - Solomou 6, Miron 6, Sissoko 6, Popescu 7 - Cucu 6, Helder 7 - Grădinaru 7 (Stoian ), Popa 5 (Leca), Iorga 4 (Tudorie) - Cernat 4.


Articole înrudite