19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada joacă pe două fronturi
CSM Arcada joacă pe două fronturi

Campioana României la volei masculin are un program foarte încărcat în această lună în care va disputa numai puţin de şase meciuri în 10 zile. După eliminarea din CEV Champions League în ultimul tur preliminar înaintea grupelor principale, CSM Arcada va întâlni în 16-imile CEV Cup pe Montana Volley din Bulgaria, manşa tur fiind programată joi, de la ora 18.00 în sala Polivalentă Dunărea.
„Suntem profesionişti şi suntem plătiţi să jucăm. A fost o pauză lungă în care ne-am dorit să revenim pe teren. Acum urmează o perioadă în care vom avea un program încărcat, dar nu trebuie să ne plângem. În primul rând, sper să fim toţi sănătoşi şi să putem aborda cu efectivul complet meciurile care vor urma până la sfârşitul acestei luni. Primul meci va fi cu Montana, o echipă neînvinsă în acest moment în Bulgaria, care sezonul trecut a terminat pe podium, cu jucători autohtoni internaţionali, dar şi doi ruşi, care cu siguranţă vor încerca să ne pună probleme. Dar noi suntem campioana României, trebuie să ne respectăm cartea de vizită şi să ne calificăm în faza următoare”, ne-a declarat „coach” Sergiu Stancu.
Returul este programat pe 24 noiembrie. Până atunci însă, la revenirea din Bulgaria, echipa noastră va poposi la Bucureşti pentru turneul 2 al Diviziei A1 unde va juca cu Steaua - 21 noiembrie şi CSU Braşov - 22 noiembrie.


Articole înrudite