30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Arcada l-a transferat pe internaţionalul finlandez Aaro Nikula
CSM Arcada l-a transferat pe internaţionalul finlandez Aaro Nikula

Campioana României la volei masculin din ultimele cinci sezoane, CSM Arcada Galaţi continuă campania de transferări pentru sezonul 2023-2024. Conducerea clubului fanion al Galaţiului a anunţat marţi transferul finlandezului Aaro Nikula, 24 ani, 212 cm, care evoluează pe postul de trăgător universal şi în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul celor de la Benfica Lisabona.

Nikula este component de bază al Naţionalei Finlandei, pentru care a jucat în ultima ediţie a Golden League. Uriaşul finlandez, mai mic cu doar 4 cm decât Vasile Talpă, va reveni în sala Polivalentă Dunărea după ce a făcut cunoştinţă cu ea în 2020, când a jucat cu echipa finlandeză Ford Store Levaranta Sastamala în grupa din CEV Champions League.

În acest moment, lotul CSM Arcada este format din jucătorii: Marian Bala, Andrei Butnaru, Vasile Talpă, Marin Lescov, Liviu Cristudor, Andrei Mihălescu, Urban Toman, internaţional din Slovenia, Veniamin Aldea şi brazilianul Hugo Hamacher Silva. Antrenorul Sergiu Stancu a anunţat că reluarea pregătirilor este programată pentru 1 august.

  • Galerie Foto:

Articole înrudite