27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Danubius va merge la baraj
CSU Danubius va merge la baraj

Duminică după-amiază, în sala Polivalentă Dunărea din oraşul nostru a avut loc derbiul supravieţuirii în Liga Naţională de handbal feminin dintre CSU Danubius Galaţi şi Măgura Cisnădie. Publicul a umplut din nou tribuna şi a creat o atmosferă extraordinară. Din păcate, cuplul de arbitri Dinu-Din, cei mai buni din România şi cu multe meciuri conduse în Champions League, au ţinut să iasă în evidenţă printr-o manieră proprie de arbitraj, cu nu mai puţin de 18 eliminări, 8-10, dar balanţa au echilibrat-o pe final, când oaspetele nu mai putea pierde şi alte decizii ce au agitat spiritele atât în teren cât şi în tribună. Miza meciului şi-a pus amprenta pe evoluţia fetelor noastre care şi-au dorit mult dar nu le-a ieşit. Măgura a fost echipa mai lucidă, care a profitat de oportunităţile avute şi a câştigat. Momentul psihologic s-a petrecut în min.34, când Andreea Taivan, la scorul de 12-14, a ratat şansa unui gol ce ar fi putut însemna mult în economia meciului.
„Din prea multă dorinţă, astăzi am trecut în extrema cealaltă. Sunt mulţumit de modul cum s-au implicat fetele, au luptat, au avut un moral bun după succesul de la Vâlcea, şi-au dorit dar lipsa de experienţă ne-a costat şi nu am putut să rezolvăm meciul. Vom merge la baraj unde vom încerca să ne menţinem în Ligă”, a declarat antrenorul Valeriu Costea.
Rezultat final: CSU Danubius Galaţi - Măgura Cisnădie 22-27 (10-13). Lotul folosit de echipa gălăţeană: Emilia Anghel (5 intervenţii), Dana Goldic (2), Laura Bujoiu - Cristina Marcu, Cosmina Cozma (2 goluri), Mădălina Conache (6), Nataşa Krnic (8), Andreea Taivan, Ramona Urse, Andreea Chiricuţă (3), Dajana Jovanovska, Elena Livrinikj (1), Ştefania Florea, Nicoleta Vlad (2), Denisa Şelever. CSU Danubius se poziţionează pe locul XI cu 14 puncte şi va juca etapa viitoare în deplasare cu CSM Bistriţa.


Articole înrudite