25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSU Hygienium a avut trei reprezentante la Campionatul Balcanic
CSU Hygienium a avut trei reprezentante la Campionatul Balcanic

Campionatul Balcanic Under 17 la volei feminin a avut loc săptămâna trecută în Serbia la Vranje. La startul competiţiei s-au aliniat şapte echipe care au fost repartizate în două grupe după tragerea la sorţi: Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Moldova, Serbia - grupa A, respectiv România, Turcia, Macedonia de Nord - grupa B.
Echipa gălăţeană CSU Hygienium, care a promovat în Divizia A1, dar din păcate din cauza problemelor financiare este foarte posibil să continue tot în eşalonul secund, a fost reprezentată de Adriana Dudnic, antrenor secund, şi jucătoarele Carolina Radu şi Minca Cristea. România a ocupat locul 4 în clasamentul final după ce a înregistrat rezultatele: 0-3 cu Turcia, 3-0 cu Macedonia de Nord, în grupă, 0-3 cu Serbia, în semifinală, şi 0-3 cu Turcia, în finala mică.
„A  fost o competiţie foarte bine organizată, iar nivelul echipelor ridicat. Finala dintre Serbia şi Bulgaria a fost de nivelul unui meci din Divizia A1 de la noi. În condiţiile date, am avut o evoluţie mulţumitoare şi am obţinut maximul”, ne-a declarat antrenoarea Adriana Dudnic. Podiumul Campionatului Balcanic: 1. Serbia, 2. Bulgaria, 3. Turcia.


Articole înrudite