19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Avem un singur ţel, acela de a promova”
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Avem un singur ţel, acela de a promova”

Liga a 2-a la fotbal continuă în weekend cu partidele din prima etapă a fazei a doua: play-off-uri şi play-out. Stadionul Oţelul va găzdui duminică, 19 martie, de la ora 14.15, un duel care se anunţă foarte interesant dintre SC Oţelul şi Politehnica Iaşi, principalele candidate la promovarea în Superligă.

„Prin calificarea în play-off ne-am atins obiectivul. Acum suntem înaintea primului joc din play-off. Va fi un play-off disputat, din punctul meu de vedere. Fiecare echipă îşi face calcule, cum şi noi ne facem calculele noastre. Încercăm să nu dezamăgim suporterii, să facem totul posibil ca echipa noastră să adune cât mai multe puncte pentru a ne gândi la promovare. Ajungând aici, este clar că în gândurile noastre avem un singur ţel, acela de a promova. Sincer, pentru mine nu contează programul, nu am avut preferinţe, pentru că sunt puncte puse în joc şi acasă, şi în deplasare. Trebuie să ne batem pentru ele şi nu m-am gândit la tragerea la sorţi. Pe noi jocurile de acasă ne avantajează foarte mult. Avem în spate un public minunat. Sper ca şi la meciul cu Iaşiul să fie în număr cât mai mare, să ne susţină. Împreună cu ei am ajuns până unde suntem în momentul de faţă. Este importantă atitudinea şi concentrarea echipei”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

Oţelul porneşte în play-off de pe locul 3 cu 36 de puncte, la patru lungimi în spatele ocupantei locului 2, Poli Iaşi, şi la patru puncte faţă de locul 4, Unirea Dej.


Articole înrudite