25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Cu acest rezultat avem şanse foarte mari să prindem play-off-ul”
Dorinel Munteanu, manager tehnic Oţelul: „Cu acest rezultat avem şanse foarte mari să prindem play-off-ul”

Liga a 2-a la fotbal a programat în weekend partidele celei de-a 16-a etape, ultima din acest an. SC Oţelul a jucat sâmbătă pe teren propriu cu Metaloglobus Bucureşti, formaţie ce a venit la Galaţi după o serie de patru victorii consecutive. La ultima apariţie în faţa propriilor suporteri din campionat din 2022, oţelarii lui Dorinel Munteanu au avut o prestaţie bună, reuşind să obţină cea mai consistentă victorie din acest sezon. Trebuie să remarcăm prestaţia golkeaperului Dur-Bozoancă, care a avut două intervenţii salvatoare în momente cheie, una în prima repriză la scorul de 0-0 şi cea de-a doua în min.52 când tabela arăta 0-0. Rezultat final: Oţelul - Metaloglobus 3-0. Marcatori: Cisotti (min.14) care a transformat penaltiul scos de Neagu, Markovic (min.70) şi Alin Nica (min.75) după o fază creată de Cisotti. Managerul tehnic Dorinel Munteanu a folosit formula: Dur-Bozoancă - Farcaş, Yabre, Azinovic, D.Panait - Cisotti, Neagu, (min.87 D.Cireş) Jardan (min.52 Markovic) - Maxim (min.87 Bordun), Berisha (min. 52 Adăscăliţei), Gorovei  (min.42 A.Nica).
„Un 3-0 meritat, dar să ştiţi că am avut în faţă o echipă foarte bună care ne-a pus ceva probleme. Astăzi am avut în Cosmin Dur-Bozoancă un portar inspirat care ne-a salvat de două-trei ori. Vreau să felicit întreaga echipă pentru concentrare, pentru tot ce au făcut să termine cu bine acest an competiţional. Consider că a fost un an bun pentru echipa noastră, pentru oraşul nostru. Cu acest rezultat avem şanse foarte mari să prindem play-off-ul. Nu va fi uşor, vreau ca jucătorii să nu creadă că suntem deja calificaţi, mai sunt trei meciuri în care sunt puse nouă puncte în joc, dar azi am făcut un pas important”, a declarat Dorinel Munteanu.
Roş-alb-albaştrii încheie 2022 pe locul 3 cu 31 de puncte, la egalitate cu formaţia de pe locul 2 Politehnica Iaşi, care are un gol în plus. Ultimele trei etape din sezonul regulat sunt programate la începutul anului 2023. Oţelul va mai disputa un joc pe 8 decembrie, de la ora 20.00, tot acasă cu Gloria Buzău în Cupa României.


Articole înrudite