02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dramatism la Miercurea Ciuc: Ce meci, ce victorie pentru United!
Dramatism la Miercurea Ciuc: Ce meci, ce victorie pentru United!

Meciul 2 al finalei Ligii 1 la futsal dintre Imperial WET Miercurea Ciuc şi United Galaţi a fost unul incredibil, cu toate „ingredientele”: goluri spectaculoase, răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj, cartonaşe roşii, ocazii la ambele porţi.

Ciucanii au condus cu 1-0 şi 2-1, dar tigrii conduşi în „junglă” de Florin Ignat şi-au scos colţii de fiecare dată şi nu au cedat. Fără internaţionalul Crăciun, eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, echipa gălăţeană a luptat exemplar şi a dat lovitura prin dubla lui Crişan în prelungiri, golul victoriei fiind izbutit în ultimele 10 secunde. Rezultat final: Imperial - United 4-5. Pentru echipa gălăţeană au marcat: Araujo 2 goluri, Burdujel şi Crişan 2 g. Lotul folosit: Dinicuţă - Burdujel, Tacot, Araujo, Crăciun, Cireş, Ignat, Cojocaru. Pe bancă s-au aflat secunzii Cojoc şi Tănăsilă şi jucătorii Păduraru, Boşneagă, Arhire.

„Meciul de aseară a fost ca toate celelelate de până acum cu Ciucul. Un meci greu, dar este o plăcere să joci astfel de meciuri, pentru asta te antrenezi, iar sentimentul pe care l-am avut la final este unul de nedescris, nu pot să vă descriu ce am simţit, eram prea fericit şi mândru în acelaşi timp. Acum finala se mută la Galaţi, sunt două meciuri grele pe care vrem sa le câştigăm pentru a păstra trofeul acasă”, ne-a declarat „eroul” de la United, Robert Crişan.

Meciurile 3 şi 4 din marea finală se vor disputa pe 24 şi 25 aprilie, de la ora 16.00, în sala Polivalentă Dunărea din Galaţi.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite