29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dunărea are un nou antrenor: Damian Băncilă
Dunărea are un nou antrenor: Damian Băncilă

FCM Dunărea a schimbat banca tehnică. Fostul antrenor, Costel Enache, a părăsit echipa şi în locul acestuia a fost numit Damian Băncilă.
Romeo Jianu, preşedintele FCM Dunărea, a declarat: „Am dorit să producem un şoc la echipă. Obiectivul noului tehnician este obţinerea a 12 puncte din ultimele 4 etape ale play-out-ului. Matematic ne mai putem salva şi jucătorii trebuie să facă tot ceea ce este omeneşte posibil pentru a reuşi acest lucru. Aşteptăm şedinţa Comitetului Executiv pentru a şti care este sistemul competiţional în sezonul următor”.
Noul tehnician, Damian Băncilă, a activat în cadrul Centrului de Copii şi Juniori şi cunoaşte foarte bine echipa. Băncilă a mai pregătit Politehnica Galaţi şi Oţelul 2. Misiunea lui Băncilă se anunţă dificilă, pentru că jucătorii Dunării sunt într-o criză de încredere şi eficacitate care durează de 4 meciuri. Echipa gălăţeană nu a mai marcat de 4 partide, iar Băncilă trebuie să rezolve această problemă cât mai rapid. Dunărea întâlneşte sâmbătă CF Brăila şi chiar dacă cele două formaţii sunt separate de 8 puncte, meciul se anunţă extrem de disputat. În urmă cu 4 etape, cele două formaţii se aflau la egalitate, numai că de atunci brăilenii au cucerit 10 puncte, în timp ce gălăţenii au acumulat doar 2 puncte! Dunărea trebuie să încerce să se salveze de la retrogradare atât timp cât mai are o şansă. Victoria în partida cu CF Brăila este mai mult decât obligatorie.


Articole înrudite