30 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Fanteziştii” Andrei Ciurea şi Ana Maria Marin au păstrat la Galaţi trofeul Daniel Nechita
„Fanteziştii” Andrei Ciurea şi Ana Maria Marin au păstrat la Galaţi trofeul Daniel Nechita
Cea de-a III-a ediţie a Memorialului Daniel Nechita a reuşit, ca în fiecare an să aducă la Galaţi în sala Siderurgistul peste 500 de perechi din toată ţara. Deschiderea oficială a fost prefaţată cu câteva momente artistice oferite de către organizatori şi bineînţeles minutul de reculegere, adus în memoria celui care a fost Daniel Nechita. O competiţie reuşită din toate punctele de vedere, cu multe concursuri plecate din sferturi de finală şi unele chiar din optimi, ceea ce a ridicat cu mult nivelul. Şi cum erau la ei acasă dansatorii sportivi din cadrul clubului Fantezia s-au repezit cu mic cu mare să încerce să câştige în memoria lui Daniel trofeul pus în joc. Dar să vedem rezultatele celor 16  perechi care au reuşit să se califice în finalele competiţiilor la care au concurat:
Trofeul Daniel Nechita, locul I, a fost adjudecat de către perechile: Cosmin Lupoaie - Maria Radu, la open 6-11 ani 8 dansuri, Andrei Ciurea - Ana Maria Marin la open latino 16-35 ani, Raul Faliboga - Loredana Buţea, la open standard 16-35 ani şi Florin Sava - Miruna Stănilă, la clasa E 16-35 ani, iar ca tacâmul să fie complet, Florin cu Miruna s-au impus şi a doua zi la Piteşti, câştigând  ambele secţiuni (singura pereche din club care a participat la acest concurs). La un pas de trofeu, pe locul II, au fost perechile: Ştefan Gagu - Radu Andra, la open standard 16-35 ani, Rareş Vădana - Laura Banaga, open 6-11 ani 8 dansuri, Alexandru Daghie - Laura Teodorescu, open 12-15 ani standard şi Rareş Borcea - Miruna Constantin, la clasa E 6-9 ani. Pe treapta a treia a podiumului s-au cocoţat perechile: Rareş Constantin - Jasmine Popa, open 6-11 ani 8 dansuri, Silviu Boantă - Miruna Ibrian, open basic latino 12-13 ani şi Florin Codreanu - Oana Turosu, clasa D, atât la secţiunea standard cât şi la secţiunea latino. Locul IV a revenit perechilor: Andrei Macarie-Alexandra Constantinescu la open basic latino 16-35 ani şi Silviu Boantă - Miruna Ibrian open basic standard 12-13 ani;
Locul V a fost adjudecat de perechile: Iuniu Eliade - Claudia Teodoru, la open basic atât la secţiunea standard cât şi la secţiunea latino 14-15 ani şi Dragoş Ionaşcu - Giulia Iuraşcu, la open basic 16-35 ani latino; Pe locul VI din finala openului basic latino 14-15 ani s-a clasat perechea Laurenţiu Leviţchi - Teodora Selin şi perechea Răzvan Lupaşcu - Anca Hortolomei, la open standard 16-35 ani. „Am fost foarte bucuroasă când am văzut că trofeul Daniel Nechita la secţiunea latino (secţiunea lui preferată) 16-35 ani, a rămas la Galaţi, datorită lui Andrei şi Ana, vreau să-i felicit pe această cale pentru mobilizarea lor exemplară de care au dat dovadă, şi mai ales pentru faptul că s-au ţinut de cuvânt, adjudecându-şi trofeul. A fost o competiţie cu un înalt nivel competiţional. Urmează pentru sportivii noştrii internaţionalele de la Viena, Maribor, Mereno şi naţionalele de la Bucureşti şi Buzău”, ne-a declarat Andreea Adam, urând totodată celor care participă, prin intermediul nostru, SUCCES!


Articole înrudite