02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Florin Nini: „Un meci cu încărcătură specială, este o perioadă grea, nu ne vom da la o parte, am pierdut o bătălie nu şi războiul”
Florin Nini: „Un meci cu încărcătură specială, este o perioadă grea, nu ne vom da la o parte, am pierdut o bătălie nu şi războiul”

Liga Naţională de Baschet Masculin continuă cu partidele celei de-a 5-a etape. Phoenix Galaţi va primi vizita celor de la CSM CSU Oradea, medaliata cu bronz din ultima ediţie de campionat. Partida se anunţă foarte interesantă aşa cum au fost de altfel şi precedentele dueluri dintre cele două formaţii, mai ales cele care s-au desfăşurat în oraşul de la Dunăre. Orădenii conduc cu 6-2 la general. Cele două combatante şi-au împărţit victoriile în ultimo ediţie de campionat: 67-65 pentru Phoenix, la Galaţi respectiv 73-63 pentru CSM CSU la Oradea.
Etapa precentă, ambele au bifat victorii concludente în deplasare: Phoenix a câştigat la Timişoara cu BC Timba, scor 83-62 iar CSM CSU Oradea s-a impus la Tg. Mureş, 86-60 cu BC Mureş.
După una din cele mai grele săptămâni din istoria clubului, problemele financiare ducând la retragerea celor două echipe feminine de senioare, Phoenix merge mai departe şi s-a pregătit pentru confruntarea cu CSM CSU Oradea din cea de-a 5-a etapă a Ligii Masculine. „Jocul are o încărcătură specială pentru noi. Oradea este campioana de acum doi ani şi medaliată cu bronz în ultima ediţie de campionată, o echipă valoroasă pe care o respectăm şi pentru rezultatele pe plan internaţional. Traversăm o perioadă foarte agitată, retragerea fetelor ne afectează serios dar vreau să se ştie că am pierdut decât o bătălie şi vom duce războiul până la capăt. Mai mult ca oricând trebuie să rămânem uniţi, aşteptăm suporterii să fie şi de această dată alături de noi şi sunt convins că împreună vom reuşi să continuăm ceea ce am început în urmă cu 17 ani”, ne-a declarat antrenorul Florin Nini. Partida se va disputa sâmbătă 4 noiembrie, în sala Dunărea, de la ora 19.30 şi va fi arbitrată de: Dragoş Nicolae, Alexandra Stan şi Şerban Raşoga iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.


Articole înrudite