25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

FC Oţelul Galaţi a anunţat ieri după amiază că Gabriel Paraschiv, la cererea sa expresă, nu va mai evolua în tricoul roş-alb-albastru. Contractul dintre cele două părţi se va încheia amiabil. „Para” a fost printre cei mai longevivi jucători ai grupării oţelare, a petrecut 8 sezoane la Galaţi, unde a câştigat alături de Oţelul titlul de campion şi Supercupa României, bifând şi 4 prezenţe în UEFA Champions League, îmbrăcând o dată şi tricoul echipei naţionale.

Fostul căpitan al echipei gălăţene a ţinut să se adreseze tuturor gălăţenilor printr-o scrisoare deschisă:

„Dragi Oţelari, aproape 8 ani de muncă şi implicare totală au trecut. În aceşti 8 ani am încercat să dau totul pentru această echipă şi pentru voi, suporterii ei minunaţi.

Am realizat performanţe cu ajutorul pe care mi l-aţi oferit. Am trecut prin momente grele şi prin clipe pe care nici nu le visam, dar vreau să ştiţi că au fost 8 ani în care m-am bucurat  şi am plâns alături de voi. Din păcate, în acest moment mă simt inutil echipei căreia i-am dat tot ce am avut mai bun şi cred că e momentul să ne despărţim. Sperând că în toţi aceşti ani v-am adus puţin mai multă bucurie în suflet, permiteţi-mi să vă mulţumesc vouă, suporterilor, colegilor foşti sau actuali, tuturor antrenorilor, preşedinţilor, doctorului, maseurilor şi tuturor celor care lucrează sau au lucrat pentru Oţelul Galaţi, pentru susţinerea de care m-am bucurat în aceşti 8 ani. Voi rămâne suporter necondiţionat al Oţelului. Cu deosebit respect, Gabriel Paraschiv (10)”

Conducerea clubului nu a rămas datoare, cel puţin la nivel declarativ în prima fază. „Îi mulţumim lui Gabriel Paraschiv pentru toată perioada petrecută la Oţelul, deşi nu a fost dorinţa noastră de a încheia această colaborare frumoasă întinsă pe decursul a 8 ani. Vom dezvolta acest subiect în apropierea următorului meci de pe teren propriu, atunci când vom organiza o serie de evenimente ce vor marca cum se cuvinte această bornă importantă din istoria Oţelului. Paraschiv a fost şi va rămâne un stindard al clubului nostru, tocmai din acest motiv îi vom propune ca din iarnă să colaborăm pe linie administrativă. Oricare ar fi decizia lui, va beneficia mereu de respectul nostru, al tuturor oţelarilor”, a declarat directorul general Narcis Răducan.


Articole înrudite