05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi au făcut cel mai bun meci din acest sezon, dar rămân la cota 0 în Liga Florilor MOL
Handbalistele de la CSM Galaţi au făcut cel mai bun meci din acest sezon, dar rămân la cota 0 în Liga Florilor MOL

Sala Siderurgistul a reintrat joi seară în circuitul handbalistic naţional de top. Cum sala Polivalentă Dunărea este în continuare în imposibilitatea de a găzdui meciuri de handbal din cauza problemelor cu marcajul la noua suprafaţă de joc, CSM Galaţi a întâlnit în sala mică pe Dacia Mioveni 2012, într-o partidă din cea de-a 7-a etapă a Ligii Florilor MOL.
La primul meci de la Galaţi din acest sezon, fetele pregătite de Valeriu Costea au avut o evoluţie bună, au condus de câteva ori pe tabela de marcaj, dar din păcate lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul în ultimul sfert de oră, oaspetele au profitat şi au obţinut o victorie muncită şi foarte importantă cu care evadează din zona minată a clasamentului. Momentul psihologic s-a consumat în min.40 la scorul de 19-18, când echipa noastră a irosit patru atacuri şi posibilitatea să-şi dubleze avantajul de pe tabela de marcaj. Rezultat final: CSM Galaţi - Dacia Mioveni 2012 26-30 (13-14).
Lotul echipei CSM Galaţi: Alexandra Prodan, Nicoleta Petre, Bianca Aron - Ana Maria Lopătaru 1 gol, Andreea Merlă, Cristina Andriţa 4 g, Mălina Bichir 3 g, Iasmina Ichim 3 g, Andreea Taivan 7 g, Daniela Corban 3 g, Mădălina Manolachi 4 g, Katarina Mancic 1 g, Bianca Zegrean, Andreea Sandu, Mădălina Mureş, Nikolina Djurovic. După 7 etape, CSM Galaţi ocupă locul 14 cu 0 puncte.


Articole înrudite