26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbalistele de la CSM Galaţi au părăsit Cupa României Fan Courier cu capul sus
Handbalistele de la CSM Galaţi au părăsit Cupa României Fan Courier cu capul sus

Miercuri seara, în sala Polivalentă Dunărea, s-a disputat partida CSM Galaţi - Rapid Bucureşti din 16-imile Cupei României Fan Courier la handbal feminin. O partidă cu un rezultat cam de pariat ţinând cont că s-au întâlnit liderul neînvins al seriei A din Divizia A cu ocupanta locului 14 din Liga Florilor. Partida a fost încâlcită, a avut şi un arbitraj pe măsură, dar a reuşit să-i ţină pe spectatori în priză din prisma evoluţiei scorului.
Echipa gălăţeană antrenată de Alexandrina Soare a jucat cu ambiţie şi a condus de mai multe ori în prima repriză. Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat în min.24 după două goluri consecutive reuşite de Cătălina Cioaric, scor 12-10. Giuleştencele au revenit şi la pauză s-a consemnat egalitatea. Echilibrul s-a menţinut şi în partea a doua, avantajul alternând când de o parte când de cealaltă. Primul gol din repriza a doua a fost izbutit de Cristina Andriţa, dar apoi a urmat replica Rapidului şi scorul a devenit: 13-15 în min.40. CSM Galaţi nu a renunţat şi chiar a sperat că poate obţine un rezultat pozitiv. Abigail Vălean a înscris pentru 19-18 în min.50, dar finalul a aparţinut oaspetelor care au fost mai lucide şi au reuşit calificarea în optimi.
„Aşa cum cred că s-a observat astăzi, locul nostru este în Liga Florilor. A fost un meci echilibrat, cu lucruri bune, am făcut şi câteva greşeli inerente, numai cine nu munceşte nu greşeşte. Am arătat că putem, sunt însă supărată de rezultat, puteam câştiga, diferenţa s-a făcut pe câteva greşeli individuale şi la faptul că adversarele au avut mai multe soluţii pe bancă, m-a deranjat puţin şi maniera de arbitraj”, a declarat la final antrenoarea Alexandrina Soare.
Rezultat final: CSM Galaţi - Rapid 20-22 (12-12). Lotul folosit: Emilia Anghel, Roxana Caragea (8 intervenţii) - Cristina Gheorghe 2 goluri, Abigail Vălean 1 g, Cristina Andriţa 2 g, Daciana Balaban, Cătălina Cioaric 7 g, Lăcrămioara Cîlici 5 g, Alla Sheiko 2 g, Cristina Clisu, Tamara Bokaric 1 g. Pe foaia oficială au mai fost: Ana Maria Micu, Andreea Prescură, Alexia Trofin, Ana Maria Gogu, Raluca Tănasă. La sfârşitul acestei săptămâni va debuta returul Diviziei A. CSM Galaţi va întâlni sâmbătă, 18 ianuarie, în sala Dunărea, de la ora 11.30, pe HCF Piatra Neamţ.

Sursa foto: Sportul Ilustrat


Articole înrudite