05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App

Campionatul Naţional de fotbal pentru juniori republicani A şi B a programat la sfârşitul săptămânii trecute partidele din cadrul celei de-a VIII-a etape. La Galaţi, LPS a întâlnit pe Gloria Buzău. La juniori A a fost un meci spectaculos, cu multe goluri pe care în cele din urmă „liceenii” antrenaţi de Adrian Oprea şi l-au adjudecat la limită, scor final: 4-3. Pentru învingători au înscris: Sprânceană (2), Chiriev şi Grăsui. La juniori B, echipa gălăţeană s-a impus clar, scor final: 5-0 ( au marcat: Tudose 2, Rusu, Dănăilă şi Canschi. O evoluţie bună au avut şi juniorii de la Oţelul care au jucat la Buzău cu LPS-ul din localitate. Liderul seriei

la juniori mari şi-a continuat marşul, a câştigat cu scorul de 2-1 prin dubla lui Mădălin Blănaru, aceasta fiind cea de-a VIII-a victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat. La juniori mici întâlnirea s-a terminat nedecis: 0-0. 

Juniorii de la ACS Municipal Dunărea au evoluat în Capitală, cu echipele Rapid. Giuleştenii au câştigat cu 1-0 la juniori A, pentru ca în duelul celor mici să se consemneze un spectaculos: 3-3. Pentru dunăreni au punctat: Şuşnea (2) şi Costea. Etapa viitoare sunt programate jocurile: Oţelul - LPS şi ACSM Dunărea - Gloria Buzău.


Articole înrudite