23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Meci capital pentru antrenorul Ionuţ Badea
Meci capital pentru antrenorul Ionuţ Badea

După calificarea Naţionalei la barajul pentru Mondialul 2014 din Brazilia, revenim la oile noastre din campionatul intern. Roş-alb-albaştrii, care în ultima etapă au pierdut lamentabil în faţa lui CFR Cluj, scor 2-7, au obligaţia să dreagă busuiocul în faţa propriilor suporteri, care sunt foarte supăraţi, în mod justificat.

Misiunea lor nu va fi deloc uşoară, deoarece adversară le va fi Gaz Metan, o formaţie pe val, cu victorii în faţa a două echipe grele ale campionatului: Pandurii şi Petrolul. Va fi un meci foarte important şi pentru tehnicianul Ionuţ Badea, care se aude că va fi „decapitat” în cazul unul rezultat negativ. Directorul general Narcis Răducan a „ameninţat” că echipa noastră va arăta o altă faţă la jocul de la sfârşitul acestei săptămâni. Din tabăra Oţelului vor absenta Giurgiu şi Brăneţ, suspendaţi, dar va reveni Astafei. De asemenea, Murgoci şi Zaharia sunt în continuare indisponibili iar Silviu Ilie, revenit de la recuperare de la clinica din Bologna, deşi se antrenează normal, cel mai probabil va fi folosit momentan la echipa satelit. După 10 etape, echipa gălăţeană se află pe locul XIV, cu 10 puncte.


Preţurile biletelor pentru acest joc sunt următoarele: Tribuna 0 - 100 lei; Tribuna I, sector D - 5 lei; Tribuna I, sector A, B, C - 15 lei; Tribuna a II-a, sector A - 5 lei; Tribuna a II-a, sector B, C - 10 lei; Peluza I, sector A,C - 5 lei; Peluza I, sector B - 2 lei; Peluza a II-a - 5 lei. Tichetele se vor comercializa sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10.00 - 19.00, la casele aflate în jurul stadionului „Oţelul”. Organizatorii au anunţat că femeile şi copiii cu vârsta maximă de 14 ani, însoţiţi de cel puţin un adult, benficiază de intrare gratuită la Tribuna a II-a. Această facilitate este adresată şi persoanelor cu dizabilităţi, accesul acestora fiind asigurat exclusiv la Tribuna I.


Articole înrudite