28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Messi nu se gândeşte încă la retragere: «Îmi place să joc (...) nu vreau să regret nimic!»
Messi nu se gândeşte încă la retragere: «Îmi place să joc (...) nu vreau să regret nimic!»

Lionel Messi "nu se gândeşte încă la retragere" şi vrea să profite "la maximum de ce i-a rămas" din fotbal, a declarat starul argentinian într-un interviu pentru Apple TV+, citat de AFP.
"Sincer, nu mă gândesc încă la retragere. Îmi place să joc, să fiu pe teren cu mingea, să fiu în competiţie şi să mă antrenez", a spus jucătorul lui Inter Miami, în vârstă de 36 de ani.
"Nu ştiu cât timp voi mai juca, dar voi încerca să profit cât se va putea, cât timp mă simt bine, iar apoi vom vedea. Cel mai important lucru este să profiţi de ce-ţi rămâne, că este mult sau puţin. Trebuie profitat de fiecare moment, pentru că el nu se va mai întoarce şi nu vreau să regret nimic", a mai spus septuplul câştigător al "Balonului de Aur" în interviul de sâmbătă.
Campionul mondial a repetat că sosirea sa în Florida a fost determinată de motive familiale. "Am petrecut doi ani dificili (la Paris). Adevărul este că nu a fost prea uşor, nu ne-a fost bine", a mai spus el.
"La Miami este cumva ca şi cum am fi revenit la viaţa pe care o aveam la Barcelona. Apreciem fiecare zi, copiii se simt bine, familia este bine. Apreciez, de asemenea, sportul cotidian, ceea ce nu era cazul la Paris. Acum, după un timp care a trecut, pot să spun că a fost alegerea potrivită la Miami", a adăugat idolul argentinian.
Inter Miami, condusă de Lionel Messi, s-a calificat în finala US Open Cup la fotbal, miercuri, după ce a învins-o pe FC Cincinnati cu scorul de 5-4, la loviturile de departajare, în semifinalele competiţiei.
Gazdele au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Luciano Acosta (18) şi Brandon Vazquez (53), dar echipa din Florida a reuşit să revină şi să trimită meciul în prelungiri in extremis, graţie dublei ecuadorianului Leonardo Campana (68, 90+7), Messi furnizând centrările la ambele goluri, notează Agerpres.

Autor: Albert Gabriel OPRIŞAN


Articole înrudite