27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Deşi se confruntă cu serioase probleme financiare, jucătorii uitând cum mai arată salariu, formaţia pregătită de David Asandei a reuşit o calificare spectaculoasă în careul de aşi ai Ligii I la futsal. United va juca astăzi de la ora 18.00 la Tg. Mureş cu City'us Tg. Mureş, campioana naţională en titre, în filmul Misiune imposibilă.
„Este clar că City'us Tg. Mureş porneşte favorită. Chiar şi în condiţiile date, noi ne-am pregătit şi vom face tot ce depinde de noi să-i încurcăm. Eu sunt un optimist incurabil şi chiar dacă unii vor chicoti, vom încerca să-i eliminăm pe mureşeni ceea ce ne-ar putea deschide drumul spre câştigarea titlului de campioni naţionali”, ne-a declarat antrenorul de la United, David Asandei.
Internaţionalul Viorel Cojoc nu este refăcut după accidentarea ce a necesitat şi o intervenţie chirurgicală şi pentru el acest sezon este compromis. În rest tot lotul este valid iar delegaţia gălăţeană a ajuns încă de duminică seara la Tg. Mureş. Partida revanşă a fost programată pentru 25 mai, de la ora 13.00, la sala Siderurgistul, în cuplaj cu jocul de handbal masculin CSU Galaţi - CSM 2007 Focşani. În cealaltă semifinală se vor confrunta ACS Smart Ionescu Bucureşti şi Spicom Sf. Gheorghe.


Articole înrudite