14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
„Nu trebuie să ne facem niciun fel de probleme”
„Nu trebuie să ne facem niciun fel de probleme”
Dorinel Munteanu şi-a dus elevii în cantonament în Cipru pentru a pregăti în linişte cele 16 etape rămase din sezonul 2010-2011 a Ligii I. Liniştea a fost tulburată la sfârşitul săptămânii trecute, când o declaraţie a managerului general de la Arcelor Mittal, Thierry LeGall, a fost răstălmăcită de „binevoitori”.
„Am văzut ce a afirmat managerul Arcelor Mittal. Cineva a vrut să facă apologia crizei la Galaţi, dar domnia sa a spus un lucru normal, că nu poate face faţă singur la echipă, într-un viitor îndepărtat. Când spun îndepărtat, mă gândesc peste 50 de ani. Eu zic să nu ne facem probleme. Mesajul era adresat de fapt oficialităţilor locale, să vină să sprijine şi ele echipa”, a precizat directorul general Marius Stan. După 18 etape, FC Oţelul ocupă poziţia de lider cu 39 de puncte, fiind urmată la cinci lungimi de FC Timişoara.

Prima înfrângere

La baza Alpha Sport Center din Larnaca, trupa lui Dorinel Munteanu a susţinut cel de-al treilea amical, împotriva celor de la MKS Korona Kielce. Roş-alb-albaştrii nu au prins o zi bună, au comis câteva greşeli de care echipa poloneză, clasată pe locul patru în campionatul intern, a profitat din plin.
„Am pierdut un joc, făcându-le practic cadou cele două goluri adversarilor, dar sper ca în următoarele jocuri să intrăm în forma pe care o aşteptăm la început de sezon. Mă deranjează foarte mult înfrângerea pentru că a venit pe nişte greşeli personale, dar mai sunt destule zile până la reluarea campionatului pentru a remedia greşelile. Mai avem mult de treabă, dar jucătorii trebuie să ştie că cel mai bun, cel mai în formă, va juca. Nu pot să mă leg de faptul că unii jucători, şi anume cei trei care au fost la Naţională, n-au fost prezenţi pe teren. Nu există titulari sau rezerve, mă bazez pe toată lumea din lot”, a declarat „Munti”.
Rezultat final: FC Oţelul Galaţi - MKS Korona Kielce 0-2 (0-2). Oţelul a evoluat în următoarea alcătuire: Grahovac (min. 70 Abraham) - Cojoc (min. 78 Mişelăricu), Sârghi, Costin (min. 63 Perendija), Petean (min. 78 Sipovic) - Giurgiu (min. 70 Filip), Neagu - Iorga (min. 68 Buş), Viglianti (min. 46 Pena), Ochiroşii (min. 57 Borbely) - Paraschiv (min. 63 Ibeh).
Ieri, după închiderea ediţiei, Oţelul a întâlnit pe Slovan Liberec (Cehia).

Articole înrudite