14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a obţinut prima victorie în amicalele verii
Oţelul a obţinut prima victorie în amicalele verii

Oţelul a reuşit să spargă gheaţa în meciurile de verificare. Echipa de la Dunăre a trecut cu 3-1 (2-0) de Tatran Presov, un fost nume mare al fotbalului cehoslovac. Elevii lui Michael Weiss au făcut o primă repriză foarte bună. Tudorie şi Murgoci au fructificat două dintre numeroasele ocazii pe care şi le-a creat fosta campioană a României. Slovacii au redus din diferenţă imediat după pauză, iar Sipovici a stabilit scorul final în ultimele minute ale meciului.
Hans Michael Weiss a folosit următoarea formulă de echipă: Lungu (Abraham) - Mişelăricu, Miron (Tomozei), Sipovici, Popescu (Rusu) - Cucu (Ikeng), Cojoc (S.Ilie) - Murgoci (Davies), Cristea (Boştină), Onwuachi - Tudorie (Moglan).
Oţelul s-a mişcat bine, chiar dacă a evoluat într-o formulă inedită. Adversarul nu a fost de calibru, dar antrenorul Weiss s-a declarat mulţumit de faptul că relaţiile de joc încep să se închege. În cantonamentul de la Poprad vor mai sosi 5 jucători străini, care, dacă vor da satisfacţie, vor fi opriţi în lot. Oţelul susţine ultima partidă de verificare joi, împotriva echipei poloneze de primă ligă Ruch Chorzow. Hans Michael Weiss a promis că echipa gălăţeană se va prezenta onorabil la începutul sezonului, iar după ce omogenizarea va atinge cote înalte, Oţelul îşi va arăta adevărata faţă. Până una-alta, echipa de la Dunăre mai are nevoie de cel puţin patru jucători care să crească valoarea echipei de la Dunăre. Rămâne de văzut dacă aceştia se vor afla între cei cinci străini care vor sosi în Slovacia.


Articole înrudite