24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul a pierdut la limită în Ghencea
Oţelul a pierdut la limită în Ghencea

Cea de-a 11-a etapă din Liga a 2-a la fotbal s-a încheiat marţi pe stadionul Ghencea cu partida dintre CSA Steaua şi SC Oţelul Galaţi. A fost o partidă echilibrată, cele două echipe au încercat să se anihileze reciproc, cu puţine ocazii la cele două porţi. Prima repriză s-a încheiat cu un scor alb. Soarta meciului s-a decis în primul minut din cel de-al doilea mitan, Steaua, mai pragmatică, a marcat unicul gol prin bulgarul Chunchukov care a profitat de o nesincronizare în defensiva gălăţeană. Pe final, Adi Popa a irosit ocazia de 2-0, iar în cel de-al treilea minut de prelungiri, ucraineanul Bokhasvili a trecut pe lângă egalare.
„Mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Chiar dacă am avut-o în faţă pe CSA Steaua, echipă care e pe primul loc acum, diferenţa nu s-a văzut în teren şi echipa mea nu merita să piardă. Astăzi, în afară de câteva momente, am fost total superiori. Îmi pare rău că nu am câştigat, că nu am luat un punct. Încercăm să reparăm la meciul cu Buzău pe teren propriu. Sper să fie foarte multă lume, să aibă încredere în noi. Eu îmi asum acest rezultat, e normal, dar gălăţenii noştri să aibă încredere în echipă. Am avut foarte multe ocazii, am pus presiune continuă pe adversar. Degeaba jucăm bine, dacă nu marcăm. Trebuie să schimbăm ceva. Pe Ghencea am foarte multe amintiri frumoase, am avut tot timpul succes aici”, a declarat tehnicianul Dorinel Munteanu la finalul partidei.
Rezultat final: CSA Steaua - SC Oţelul 1-0 (0-0). Echipa gălăţeană a folosit formula: Dur-Bozoancă - Rus, Yabre, Azinovic, D.Panait - Neagu (min.64 Adăscăliţei), Cisotti (min.80 Berisha), Gorovei, Nica (min.53 Jardan), Cîrjan (min.80 Bokhasvili), Mitoi (min.46 Maxim). Oţelul se menţine pe locul 3 cu 21 de puncte şi va juca în runda următoare, pe 1 noiembrie, acasă, de la ora 17.00, cu Gloria Buzău.


Articole înrudite