29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Partida cu Petrolul, scor final 1-2, a readus în discuţie campania de transferări făcută în această vară. Din cauza problemelor cu ANAF-ul, care au dus la sechestru şi conturi blocate, Oţelul nu a putut face transferuri decât pe ultima sută de metri. Mai mult chiar, l-am pierdut şi pe Benga, transferat la Petrolul după începerea campionatului. Lucrurile au mers foarte bine pentru roş-alb-albaştri vreo 38 de minute, dar accidentarea lui Costin, marcatorul golului din min. 20 a dat totul peste cap. Fără soluţii pentru postul de fundaş central pe banca de rezerve, antrenorul Ionuţ Badea l-a introdus pe Milea la mijloc şi l-a retras pe Filip în centrul defensivei. Soluţia a fost necâştigătoare, reduta s-a clătinat şi a cedat cu trei minute când Hamza ne-a lăsat fără puncte.
Neagu, pariul lui Piţurcă
Supărarea înfrângerii a mai fost atenuată la final. Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pe oţelarul Ionuţ Neagu la Naţională pentru amicalul cu Slovacia, programat miercuri de la ora 21.00 pe Arena Naţională. De remarcat faptul că mijlocaşul gălăţean de 23 de ani a îmbrăcat de trei ori tricoul Naţionalei de seniori, toate în amicale: cu Grecia (scor 3-1), cu Turmekistan (4-0), cu Uruguay (1-1).
Declaraţii:
Narcis Răducan - director general Oţelul Galaţi: „Am pierdut pentru a doua oară pe final de meci, după înfrângerea de la Tg. Jiu. Dacă în primele două etape, lucrurile au stat exact invers, de data aceasta nu ne-am mai putut concentra. În plus, calitatea adversarului a făcut în aşa fel încât n-am mai putut câştiga niciun punct. La cum s-a terminat partida, era bun şi un egal. Am zis, încă de la pauză, că trebuie să avem noroc pentru a nu pierde această partidă. Jocul ducea spre un astfel de deznodământ. Când ai ocazii, precum ale noastre, în faţa unui adversar mai bun, trebuie să marchezi. Noi n-am făcut-o şi am pierdut!”
Ionuţ Badea - antrenor Oţelul Galaţi: „N-am reuşit să câştigăm astăzi, deşi am avut unele momente în care am controlat jocul. Un moment decisiv al partidei a fost accidentarea lui Sergiu Costin, iar reprofilarea lui Filip nu a dat rezultatul scontat. Nu am dat dovadă de maturitate. Suntem o echipă încă în reconstrucţie şi trebuie să avem răbdare. Nu vreau să invoc căldura, dar jocul a fost influenţat şi de acest aspect”.
Cosmin Contra, antrenor Petrolul Ploieşti: "Am suferit în prima repriză din cauza căldurii, aproape ne-am sufocat. Nu este posibil să fim programaţi la ora 17.00. Trebuie să trag un semnal de alarmă. Dacă tot ne laudă performanţa, cei de la LPF şi de la televiziuni trebuie să ne respecte. Per ansamblu am dominat jocul şi pot spune că am meritat victoria."


Articole înrudite