27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul merita mai mult în confruntarea cu Sepsi Sf.Gheorghe
Oţelul merita mai mult în confruntarea cu Sepsi Sf.Gheorghe

Oţelul a reuşit luni seara pe Sepsi Arena cea mai bună evoluţie de la revenirea în Superligă. Din păcate, oţelarii au trebuit să se mulţumească cu un singur punct chiar dacă au condus 80 de minute după reuşita lui Alexandru Pop din startul partidei, egalarea survenind în min.84. Echipa gălăţeană a ratat victoria la una din ultimele faze când debutantul Tănasă, deşi tras flagrant de tricou la limita careului, nu a căzut, a continuat faza, dar şutul său a nimerit bara. Oţelul rămâne fără victorie în primul eşalon.

A fost exact cum mi-am imaginat. Un meci dificil cu o echipă care a avut un început bun de campionat, în cupele europene la fel au trecut în turul următor, o echipă cu jucători valoroşi. Dar, la fel cum a fost şi apelul meu către jucătorii noştri, a fost foarte clar că dacă noi suntem agresivi, dacă suntem o echipă compactă, o echipă organizată, este greu să pierdem. Am condus, am mai avut ocazii de a marca, adversarul nostru ne-a pus foarte puţin în pericol astăzi, dar numai datorită greşelilor noastre. La golul primit a fost o neatenţie a fundaşului nostru. Nu pot să-i reproşez nimic lui Panait, dar până la gol trebuia să nu lăsăm adversarul să ducă foarte uşor mingea în careu, asta a fost problema discutată cu băieţii după meci. Nu pot să fiu bucuros de acest punct, meritam trei puncte. Este clar, meritam trei puncte, dar asta e situaţia, am pierdut cel puţin patru puncte în cele patru etape”, a concluzionat managerul tehnic Dorinel Munteanu.

După patru etape, roş-alb-albaştrii se poziţionează pe locul 12 cu trei puncte. Oţelul va juca în cea de-a cincea etapă din Superligă, acasă, cu U Cluj. Partida se va disputa sâmbătă, 12 august, pe stadionul Oţelul, de la ora 18.30. LPF a anunţat marţi programul din cea de-a şasea etapă! Trupa lui Dorinel Munteanu va juca sâmbătă, 19 august, de la ora 17.00, în deplasare cu FC Botoşani.

Articole similare: Oţelul a remizat în fieful celor de la Sepsi Sf.Gheorghe


Articole înrudite