27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, remiză albă cu FCSB
Oţelul, remiză albă cu FCSB

Circa 13.000 de spectatori au creat o atmosferă de Champions League joi seara la meciul SC Oţelul Galaţi - FCSB, din cea de-a doua etape a grupei B din Cupa României Betano la fotbal. Fără managerul tehnic Dorinel Munteanu, suspendat două meciuri după ce a încasat primul cartonaş roşu din cariera de antrenor weekendul trecut la Slobozia, oţelarii au intrat şi mai motivaţi pe teren, au jucat cu multă ambiţie, au luptat, şi-au creat câteva ocazii, cea mai mare fiind irosită în min.77 când Nica a fost deposedat în extremis de puştiul de 16 ani, Luca Ciobanu. La rândul lor, cei de la FCSB au încercat să fie periculoşi, dar Dur-Bozoancă a fost mereu la post.
„Obiectivul nostru a fost să încercăm să câştigăm pentru a avea şanse la calificare, dar atât s-a putut. Chiar dacă a fost un joc disputat, un spectacol, trebuie să ne mulţumim cu un punct care, din păcate, nu ne ajută. În orice meci se poate mai mult. Am avut câteva situaţii, nu ocazii mari, dar puteam profita de una dintre ele şi puteam câştiga trei puncte. În Liga 2 e mai complicat. Am avut un început foarte bun, toate echipele se concentrează mai mult cu noi. Vor să se afirme. E mai greu, dar vom da totul să ne mărim şansele pentru accederea în play-off. Fotbalul e acelaşi şi în Liga 3, m-am bucurat de fotbal şi la Liga 3, cu atât mai mult la Liga 2, dar e altceva în Liga 1. Ne bucurăm de un public de Liga 1, de un teren de Liga 1 şi sperăm să ducem echipa acolo. Nu am fost în zona respectivă, dar s-a simţit şi la mijlocul terenului. E bine că a fost un accident şi nu ceva premeditat (n.r. - spray-ul lacrimogen al unui jandarm s-a declanşat accidental). A contat absenţa lui Dorinel Munteanu. Asta a fost situaţia, am încercat să facem totul cât mai bine şi sperăm să revină cât mai repede alături de noi”, a declarat căpitanul Oţelului, Ionuţ Neagu la finalul partidei la microfonul Digisport.
Rezultat final: SC Oţelul Galaţi - FCSB 0-0. Oţelul a folosit formula: Dur-Bozoancă - Farcaş, Yabre, Sîrghi (min.46 Azinovic), D.Panait - Cisotti (min.81 Cireş), Neagu, Jardan (min.61 Adăscăliţei) - Berisha (min.61 Bokhashvili), Cîrjan (min.30 A.Rus), Nica. În ultima etapă din faza grupelor Cupei României, roş-alb-albaştrii vor juca pe 7 decembrie tot acasă cu Gloria Buzău. Următorul joc din campionat este programat marţi, 15 noiembrie, de la ora 20.30, pe stadionul Oţelul cu Minaur Baia Mare.


Articole înrudite