28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oţelul, test reuşit cu vicecampioana României
Oţelul, test reuşit cu vicecampioana României

Circa 13.000 de spectatori au creat o atmosferă extraordinară sâmbătă seara la amicalul de gală dintre SC Oţelul Galaţi, nou promovată în eşalonul secund, şi FCSB. Roş-alb-albaştrii lui Dorinel Munteanu, în ciuda faptului că sunt abia la începutul pregătirii, au dat o replică puternică vicecampioanei României care săptămâna aceasta va susţine deja primul joc oficial din Liga 1.

FCSB s-a impus în cele din urmă la limită, unicul gol fiind reuşit de Coman în min.67 cu o execuţie imparabilă. Oţelul a început cu formula: Dur - Bozoancă - Farcaş, Yabre, Adăscăliţei, Nedelea - Neagu, Jardan - Cîrjan, Kip, Cisotti - Nica. Au mai intrat: Sîrghi, care a preluat şi banderola de căpitan de la Neagu, care s-a accidentat după primul sfert de oră şi a fost nevoit să părăsească terenul, Pop, Rus, Berisha, D.Cireş, Mabussi, Gorovei, Mitroi. Oţelarii au îmbrăcat cu acest prilej noul echipament pe care este inscripţionat „Visit Galaţi” alături de logo-ul Galaţiului.

SC Oţelul va efectua în perioada 11-23 iulie un cantonament la Poiana Braşov unde pe lângă antrenamentele specifice şi-a programat şi patru meciuri amicale: 13 iulie cu FC Buzău, 16 iulie cu Unirea Slobozia, 19 iulie cu FC Braşov şi 22 iulie cu Metaloglobus Bucureşti. La revenirea în Galaţi, echipa noastră va juca cu satelitul Farului Constanţa, pe 30 iulie. Liga a 2-a va debuta pe 6 august, programul urmând să fie stabilit în perioada următoare.


Articole înrudite