19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Panterele de la FC Universitatea au fost eliminate surprinzător din Cupa României
Panterele de la FC Universitatea au fost eliminate surprinzător din Cupa României

Cupa României la fotbal feminin a programat miercuri partidele din 8-imi. FC Universitatea Galaţi a jucat în deplasare cu Selena SN Constanţa, lanterna din Liga 1. Chiar dacă porneau cu prima şansă, panterele au trebuit să se recunoască învinse, după ce au deschis scorul în min.17 prin Monica Benţoiu.
„Nu trebuie să ne mai ascundem după deget, situaţia financiară este foarte, foarte grea, fetele nu au mai primit bani de un an de zile şi o calificare ar fi însemnat cheltuieli suplimentare pe care sincer nu ni le mai permitem. Jucătoarele au acuzat o stare de oboseală, după deplasarea de la Arad, vreo 2-3 au jucat accidentate, dar şi în aceste condiţii puteam câştiga, am primit două goluri stupide şi unul din penalti şi am ratat ocazii importante. Astăzi, nu a fost ziua noastră, nu am mai reuşit să le montez ca în meciul cu campioanele de la Olimpia”, ne-a declarat antrenorul principal David Asandei.
Rezultat final: Selena SNC - FC Universitatea Galaţi 3-1 (2-1). Echipa gălăţeană a folosit formula: Georgiana Bobocea - Nicoleta Lepădatu, Nina Anca, Sandra Oprică, Nadya Petrovskaya - Al.Ivan, Iriska Topal, Monica Benţoiu, Daniela Mardari - Ioana Sfetcu, Valeria Postol. Au mai jucat: Lidia Moacă şi Valentina Ivan. Liga 1 se va relua pe 25 mai, când FC Universitatea va juca pe teren propriu cu Vasas Femina Odorhei.


Articole înrudite