26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Panterele de la FCUG rămân fără victorie în play-off
Panterele de la FCUG rămân fără victorie în play-off

Liga 1 la fotbal feminin a programat duminică partidele primei etape din returul play-off-ului. FC Universitatea Galaţi a întâlnit pe stadionul Siderurgistul pe Heniu Prundul Bârgăului, ocupanta locului 2 din clasament. Partida a fost echilibrată în primele 35 de minute, fără ocazii importante la cele două porţi, apoi oaspetele au profitat la o greşeală în defensivă a Valentinei Ivan şi au deschis scorul dintr-o fază care nu anunţa nimic.
Panterele lui David Asandei au încercat să revină, dar nu şi-au creat decât vreo două ocazii, una i-a aparţinut junioarei Ioana Sfetcu, care a prins un şut periculos reţinut de portar şi cea de-a doua a aparţinut Lidiei Moacă, scăpată singură, dar aflată cu spatele la poartă şi blocată în extremis. Heniu s-a desprins decisiv în ultimele 20 de minute şi a obţinut o victorie meritată.
Rezultat final: FC Universitatea Galaţi - Heniu Prundu Bârgăului 0-3 (0-1). Echipa gălăţeană a aliniat formula: Roxana Pazargic - Al.Ivan, Nina Anca, Sandra Oprică, V.Ivan - Nicoleta Lepădatu, Daniela Mardari, Nadya Petrovskaya, Monica Benţoiu - Ioana Sfetcu, Valeria Postol. Au mai jucat: Lidia Moacă, Andreea Surcică, Alexandra Condrea. FCUG  se menţine pe locul 6 cu 19 puncte şi va juca etapa viitoare tot acasă cu Piroş Security Arad, echipa de pe locul 3, pe 16 mai, de la ora 11.00.


Articole înrudite