Phoenix este capabilă şi vrea să producă surpriza în Cupă

Joi, 08 Februarie 2018 14:07
Publicat în Sport
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa gălăţeană antrenată de Florin Nini şi Bogdan Bălănică este hotărâtă să producă surpriza la turneul final al Cupei României, care se joacă, începând din acest weekend, pe teren neutru, la Sfântu Gheorghe. Calificaţi în „Final Eight” după ce au eliminat Dinamo, gălăţenii întâlnesc pe CSM CSU Oradea în sferturile de finală ale Cupei, echipă pe care Phoenix a mai învins-o de câteva ori în ultimele sezoane. Chiar în actualul sezon, Phoenix a învins Oradea pe teren propriu cu 89-86, însă în returul din Ardeal orădenii şi-au luat revanşa, reuşind să câştige la 15 puncte diferenţă. Baschetbaliştii cred că echipa traversează o perioadă foarte bună şi că se poate bate cu orice adversar din campionat. Meciurile din sferturile de finală se joacă sâmbătă şi duminică. Partida dintre Phoenix Galaţi şi CSM CSU Oradea va putea fi văzută în direct pe canalul FRBTV de pe youtube, pe 10 februarie, de la ora 17.15.

Declaraţii:
Tudor Sabău - jucător Phoenix Galaţi: „Cu noii jucători a fost mai greu la început, dar încet încet începem să arătăm ca o echipă şi ne aşteptăm să facem o mare surpriză la Cupa României”.
Tony Gugino - căpitan Phoenix Galaţi: „Asta încercăm să facem în fiecare meci, să dăm totul, să aplicăm tacticile. Şi dacă vom face asta putem juca împotriva oricărui adversar din România. Aşa că vom da totul pe teren şi luăm fiecare meci în parte”.
Florin Nini - antrenor Phoenix Galaţi: „La Cupa României e un meci de totul sau nimic. Cu siguranţă că voi discuta cu băieţii, am arătat că avem potenţial şi că putem juca cu echipele puternice şi, ţinând cont că este pe teren neutru, deci nu există un avantaj în mod deosebit pentru una din echipe, e un meci din punctul meu de vedere deschis oricărui rezultat”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu