07 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ploaia a amânat meciurile din ziua a doua a „Ţiriac Trophy”
Ploaia a amânat meciurile din ziua a doua a „Ţiriac Trophy”

Luni a fost o zi superbă iar întrecerile turneului de tenis Ţiriac Trophy s-au putut desfăşurată după programul stabilit. Favoritul numărul 1, Lucas Pouille, a trecut fără mari emoţii de britanicul Tom Allen, cu 6-1, 6-4. Din păcate, durerile de stomac l-au determinat pe francez să renunţe la turneu. Pouille vrea să se pregătească pentru turneul de la Rolland Garros, unde a ajuns în turul 2 la prima sa participare.
La competiţia găzduita de ICMRS a asistat şi Sanda Brandabur, care a avut doi foşti elevi în concurs,A rtur Culicovschi şi Marius Frosa. Sanda Brandabur - antrenor CSM Dunărea Galaţi, a declarat: „Este foarte bine că Galaţiul a revenit în circuitul tenisistic internaţional. Această competiţie reprezintă şi o mână de ajutor oferită tinerilor jucători gălăţeni. Eu sunt mândră că Artur Culicovschi şi Marius Frosa, foştii mei elevi, au jucat la Ţiriac Trophy”.
Meciurile zilei de marţi au fost reprogramate din cauza ploii. Organizatorii speră ca vremea să permită disputarea finalei duminică, după cum a fost programată.


Articole înrudite