03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Poliţiştii gălăţeni de la Danubius IPJ, cei mai buni din ţară
Poliţiştii gălăţeni de la Danubius IPJ, cei mai buni din ţară
La startul Campionatului Naţional de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne s-au înscris peste 80 echipe de poliţişti, poliţisti de frontieră, pompieri şi jandarmi din ţară. Competiţia s-a desfăşurat în 3 etape:
Etapa 1 – locală: echipa noastră a trecut de I.S.U. Galaţi cu 4-2 şi de Frontiera Galaţi cu 4-0; Etapa 2 – interjudeţeană s-a desfasurat la Tulcea , echipa gălăţeană trecând de: I.P.J. Brăila cu 4-0, Vrancea cu 1-0 şi 0-0 cu IPJ Buzău; Etapa 3 – optimi de finală – la Bacău cu IPJ Iaşi – 3 -3 (5-3 după lovituri de la 7 m ); Etapa 4 – Finala la Timişoara unde au participat cele mai bune 8 echipe din ţară : IPJ Sibiu,IPJ Buzău, IPJ Galaţi, ISU Dolj, IJJ Hunedoara, ISU Călăraşi, IJJ Satu -Mare, ISU Argeş, unde a evoluat şi un jucător care a evoluat la United Galaţi cu ani în urmă. Danubius IPJ a fost repartizată în grupa A unde s-a clasat pe locul 2 după rezultatele: 2-2 cu ISU Dolj (marcatori: Ilie şi Jireghie); 3-1 cu ISU Călăraşi (Cojocaru 2, Ilie 1); 2-2 cu IJJ Hunedoara (Nunu 1, Rogojină 1). Poliţiştii gălăţeni au mers mai departe şi în semifinale au învins detaşat cu 6-2 pe IJJ Satu - Mare, au marcat: Ciurea, Nunu, Enache 2 , Cojocaru 2. Finala cu colegii de la I.S.U. Argeş a fost dramatic. La finalul timpului regulamentar scorul a fost: 1-1, pentru noi a înscris Ilie. La penaltiuri, Zeiţa Fortuna a fost de partea gălăţenilor care s-au impus cu 6-5, au transformat: Nunu, Ciurea, Ilie, Cojocaru, Enache, Jireghie. Măstăcan a fost declarat portarul turneului, după ce a parat  o lovitură de la 7 m în finală şi a adus titlul în oraşul de la Dunăre. Echipa care a reprezentat Galaţiul a mai obţinut locul 2 , la Cluj - Napoca în 2014 şi locul 3 în 2016 la Câmpina la acelaşi turneu. Delegaţia Danubius IPJ: George Căpătan - preşedinte, Marian Nistor - secretar, Gigi Munteanu - director sportiv, lot jucători:
Nicuşor Măstăcan, Daniel Vicol, Nicuşor Ilie(cpt) , Mihai Jireghie, Ionuţ Enache, Tiberiu Ciurea, Ionuţ Cojocaru, Liviu Nunu, Cătălin Grigore, Adrian Rogojină, Iulian Bercaru, Florin Hodorogea, Florin Dediu, Gheorghiţă Oprea.

Articole înrudite